Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

En sweet fredagsmix från cykelinsta.

En sweet fredagsmix från cykelinsta.

Hej här är lite feelgood, gudarna ska veta att det är vi värda denna fredag. Voilà:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I’m a fat cyclist. Still hated by others when I cycle, still looked at when I wear cycling clothes, still struggling to be seen in public when I ride, still digging the closet to find clothes that won’t be too embarrassing when I do get out. I live in a place where fat is still seen as a disease and the cause of all diseases. Add to that the fact that I have Brazilian parents and look “foreign”. Still battling racism, still fighting fatshaming, still denied opportunities because of having the “wrong name”- hell, people don’t even think I speak Swedish despite my Swedish university education🤔 Want more? Everyday I have to prove that I’m ten times better than other people in whatever I do. The scrutiny is merciless, the whispering is like a dagger – sometimes I wonder why just I had to have “musical ears” and hear most of it. 🤠But, guess what? I am who I am, and I’m not going away! This is my life, my body, my choices, my time! That’s right, it’s me snitches! Not afraid of the word fat, pretty proud of myself for cycling and fighting for cycling on equal terms for all❤️ Still looking for the positive, still lifting up what is good in everyone, still posting, writing, designing, teaching, creating, inspiring and encouraging! Still being careful and sensitive with the “manishness of mankind”, that desire of being “seen”, heard and understood we all possess. Still holding a high view of people no matter who they are, feel they are, want to be or have been! XL Biking is not going away- we’re here to stay! Join us and celebrate what is good! There are many good things where I live, the bicycle allowed me to discover them! We’re not surrounded by “evil” we’re surrounded by good with a few “thorns and sharp stones” here and there, day by day. They might give us a flat tire from time to time – but we’re cyclists and we can change it! 🚴🏽‍♂️💪🏼🔥 So, ride dear beautiful fat friend! Ride dear plus-size sister! Ride, my foreigner buddy, non binary, colorful, Asperger, ADHD, diabetic, depressed, unfit, misfit, anyone everywhere: 🔥Ride with pride🔥 Let’s all try to remember at least a few good things this week! Not militant with the negative, but active with the positive! ❤

Ett inlägg delat av XL biking ©️ (@xlbiking)

Underbara larger than life-ord från Ebbe aka XL biking.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Oostmalle 1994 😍

Ett inlägg delat av Sanne Cant (@sannecant)

Crossdrottningen Sanne Cant som podiumunge 1994. Dör så gulligt och mäktigt i ett!

 

En låda campaverktyg i perfekt begagnat skick. Med tanke på hur öppen jag är med att vara rätt så ointresserad av att meka med mina cyklar själv så anar ni kanske inte hur mycket jag älskar att äga fina cykelverktyg. En samling som denna gör mig vå… vördnadsfull.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

~ YES YOU MOST CERTAINLY CAN ~ . . . #absofuckinglutely #hammertime #cycling #zwift

Ett inlägg delat av C A M I L L A (@camillanr1)

Camillas gaddning 😍 Om jag klämmer in en cykelsymbol någonstans på kroppen (annat än i pannan i form av hjälmmärket då) någon gång? Varför int.

 

Att Team Swedish Zwiftriders är en sådan succé. Internetcykling är så coolt. Ett så härligt bevis på att internet är inte lika med kroppspassivt. Heja edrott! Och nu med såld monark så ska jag så äntligen joina spelet.

Puss och ha en underbar fredag riders!

Mitt insta heter btw inte helt otippat Cykelkatten.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.