Cykelkatten

Afterbike, afterglow

För ett par veckor sedan landade den sÄ hemma hos oss. En frÀn grön fÄgel med tvÄ hela hjul men inte en pedal i sikte.

Åh!

En noll plus ett. En Specialized Hotwalk. BestĂ€lld frĂ„n England för den rĂ€tta lacken acid kiwi. SĂ„ glansig! SĂ„ fin! SĂ„ yvig! SĂ„ rolig att kĂ€nna pĂ„, gĂ„ med och ”meka” med men ocksĂ„ lite skrĂ€mmande pĂ„ köpet, som sig bör nĂ€r man Ă€r en liten gullig n00b 🧾😘

Klart man har med sig hojen pÄ handtaget, vad hÀnger ni pÄ era barnvagnar?

Och nu har glada kiwipippin fÄtt hÀnga med till SÀlen, ett av sommarsemesterns lÀngre stopp.

Lugnet innan stormen aka v 28 (vi gör SÀlen i tvÄ omgÄngar denna semester)

Plutten Àr blotta tjugo tvÄ mÄnader. StÄtlig och klok och aktiv som tusan men fortfarande skitliten. Ingen idé att göra annat Àn att inspirera till att vÄga cykla nÀr det kÀnns bra i vÀllingmagen hans.

SÄ han fÄr hÀnga (ja ibland Àven bokstavligt) med oss i Lindvallens cykelpark och titta pÄ nÀr Àldre kids trixar pÄ sina hojar

Född rakt in i vÀrldens vackraste sport <3

…vĂ„ga vĂ€gra kĂ€nna spĂ„ngest, MAMMA TITTA SKOR! SKOR!

…mellanlanda i pölen, gudarna ska veta att en kan behöva svalka sig lite mellan varven

och sist men inte minst, hjÀlpa till med cykelvÄrd. MAMMA STOR! STOR! (om vuxencykeln dÄ)

Jag Ă€r som sig bör en stolt friluftsmorsa som följer min Ivars cykliga trials and errors med största iver och ödmjukhet. Nu Ă€r det förstĂ„s inte ens sĂ€kert att Ivar kommer att bli lika cykelbiten som sina förĂ€ldrar. Men hans intresse för Kiwin Ă€r omisskĂ€nnligt – sĂ„ lĂ„t hans cyklistbana starta pĂ„ ett sĂ„ glatt och otvunget sĂ€tt som möjligt! Vem vet. Kanske kommer han snart fatta att inte vĂ€lta hela cykeln över sig nĂ€r han gĂ„r med den? 😁

En sak Ă€r i alla fall sĂ€ker – det kommer att bli en mek av grabben.

Inte mig emot hihi

Puss!

Dela detta inlÀgg

TÀvlings- och Àventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. HjÀrnan och hjÀrtat bakom CYKELKATTEN.CC - den vÀrsta bÀsta bloggen om cykel, liv och kÀrlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt pÄ landsvÀg och i skog, cykelkultur, sina vÀnner och fantastisk musik. Och att fÄ fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, lÀser och delar min passion.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.