CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

CykelIvar min Ivar

0+1 or learning to fly 🧚🏻‍♂️💨

0+1 or learning to fly 🧚🏻‍♂️💨

För ett par veckor sedan landade den så hemma hos oss. En frän grön fågel med två hela hjul men inte en pedal i sikte.

Åh!

En noll plus ett. En Specialized Hotwalk. Beställd från England för den rätta lacken acid kiwi. Så glansig! Så fin! Så yvig! Så rolig att känna på, gå med och ”meka” med men också lite skrämmande på köpet, som sig bör när man är en liten gullig n00b 🧸😘

Klart man har med sig hojen på handtaget, vad hänger ni på era barnvagnar?

Och nu har glada kiwipippin fått hänga med till Sälen, ett av sommarsemesterns längre stopp.

Lugnet innan stormen aka v 28 (vi gör Sälen i två omgångar denna semester)

Plutten är blotta tjugo två månader. Ståtlig och klok och aktiv som tusan men fortfarande skitliten. Ingen idé att göra annat än att inspirera till att våga cykla när det känns bra i vällingmagen hans.

Så han får hänga (ja ibland även bokstavligt) med oss i Lindvallens cykelpark och titta på när äldre kids trixar på sina hojar

Född rakt in i världens vackraste sport <3

…våga vägra känna spångest, MAMMA TITTA SKOR! SKOR!

…mellanlanda i pölen, gudarna ska veta att en kan behöva svalka sig lite mellan varven

och sist men inte minst, hjälpa till med cykelvård. MAMMA STOR! STOR! (om vuxencykeln då)

Jag är som sig bör en stolt friluftsmorsa som följer min Ivars cykliga trials and errors med största iver och ödmjukhet. Nu är det förstås inte ens säkert att Ivar kommer att bli lika cykelbiten som sina föräldrar. Men hans intresse för Kiwin är omisskännligt – så låt hans cyklistbana starta på ett så glatt och otvunget sätt som möjligt! Vem vet. Kanske kommer han snart fatta att inte välta hela cykeln över sig när han går med den? 😁

En sak är i alla fall säker – det kommer att bli en mek av grabben.

Inte mig emot hihi

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.