Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej här kommer en klassiskt bloggig livsuppdatering. Januari har som sagt tidigare varit en rätt körig månad och jag har med flit struntat i att lägga tid på bloggen öht för bloggen får aldrig bli ett måste precis som cyklingen för skriva och cykla = passion och det måste en vårda som inte gör det på beställning utan av kärlek <3

Yada, nu kör vi:

Jag har…

– haft cirkus fyra bokade plus ett gäng obokade fysiska och onlinemöten varje dag. Och så allt jobb däremellan. Pust! Men nu börjar jag komma in i min nya roll och saker och ting are rolling forward som min kollega från USA brukar säga.

– börjat hjärntvätta min Plutt inför förisstarten. Och mig själv. Att min lilla fina pojksis ska börja i kommunal barnomsorg va? Tas hand om främmande va? Hänga med massa nya kids va? Mycket spännande och skrämmande i ett.

– …så jag har varit en störtklängig elefantmamma (Jonas kallar mig och Ivar elefantmamma och elefantbebis när vi kryper runt på alla fyra där hemma, jag iklädd min gråa morgonrock och Ivar i sina bebismässiga pastellfärger) och hemma, hemma, hemma så mycket som möjligt. Trygghetsknarkar trygghetstankar.

– lagt in ett automatiskt meddelande om att “hej jag är föräldraledig varje fredag våren ut” i Outlook <3

Hörde jag fikadistans med Plutten-i-Thule?

Att du gjorde! :D

– dansat skiten ur mig på en _hemlig location_ technofest. Lever fortfarande lite på den natten. Samma helg vart jag vinterkräksjuk och har inte riktigt fått upp min levnadsmojo sedan dess men det kommer väl.

– värkat i mammahjärtat över Pluttens matvägran den senaste veckan. Lillen hade förstått fått en släng av min magsjuka. Inte tillräckligt för att vara sängliggande men nog så illa att ingenting har smakat gott – förutom vällingen i sömnen (!) och lite vatten dagtid fram till idag.

– slötittat på Andra Åket men bara för bög-Tommys skull

– haft en skrivprioriteringsångest (!). Det kommer att bli ett eget inlägg på det men alltså, det handlar om att jag i år verkligen vill ta och förverkliga min surdeg till skrividé och bloggen kommer emellan tidsmässigt. Jag har begränsat med skrivtid och måste välja. Eller måste jag? Ahhh!

Jag har inte…

– kunnat hitta mina (icke-vintriga) cykelskor så har tränat i jympadojs (!) inomhus. Alltså det har känts som att gå tillbaka till 2007 typ. Hur klarade man av att cykla inomhus utan cykelskor på den tiden? Hur dog man inte kraftlöshetsdöden? Har nu hittat skorna. De stod och vädrades ute på balkongen. Joråsåatt.

– gillat dina instagram- eller facebookinlägg. Sorry. Är allmänt analog av mig just nu. Är lite som en bananaphonen Nokia 8110. Men din cykelpose/katt/lägga är förstås superfin som vanligt 😚

– bestämt mig för om jag (som i vi) vill bo i stan eller mer på landet. Blotta tanken på att öka bilberoendet och det tidsmässiga avståndet till det roliga (läs: vännerna, Stockholms kulturutbud osv.) ger mig smärre panik men jag är inte tillräckligt tät för att skaffa oss ett vettigt hus mitt i stan så då måste det bli utanför. Eller?

– bestämt mig för om jag ska bli med racer eller inte. Som redan i vår alltså. En alu-stighoj kan jag väl leva med, men ska jag bli med racer så måste det vara feta race ready grejer annars får det vara.

– kunnat tänka på annan nyhet än Julen i brunnen :'( Fixar fan inte den nyheten. Fixar inte tanken på hur han måste ha mått… mår. För Julen måste leva. Han bara måste leva. Snälla.

– kört andra intervaller än ettor. Har dille på just ettor just nu. Det är egentligen o-bra för det är lååånga seeega intervaller mina ben skriker efter. Men självdisciplinen och tiden är som den är och

JUST NU VILL JAG BA VA MAMMA CYKLA TJÄNA CASH OCH MÅ BRA. det sistnämnda är min nya hobby jag inte tänker släppa.

resten kan fa och flyga.

Hörs snart puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

      1. Skönt! Inser när jag läser bloggposten igen att det är rätt positivt ändå, jag måste menat de få nämnda negativa saker och att de blir bättre :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.