Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Grattis Katja och Gott Nytt År!

Grattis Katja och Gott Nytt År!

Hey folks!

Jag lovar ni slipper ett lika långt och suggestifft inlägg som gårdagens memory lane. Har varken tid eller ork med det. Står och fixar det lite fint hemma. Idag blir vi ett litet gäng här hemma ty det är både nyårsafton och min födelsedag.

33 vintrar blir jag idag. Eller inatt. Boom. Känner jag mig äldre då? Klart jag gör. Vem gör inte det när man faktiskt blir det? Lite mer väderbiten, i fejset och i hjärtat. Är tryggare, nöjdare och tryggare i mig själv. Dock inte så pass mycket att det hämmar elden i själen förstås. Att bli självbekväm är min största anti-presentönskan till mig själv.

Årets födelsedag blir en lugn historia. Kanske lite mindre lugn än förra som jag knappt minns och vill knappt minnas heller. Eller jo, jag minns att det var gott att däcka ihop med Ivar då spädisbäbis och inte vakna förrän på nyårsdagen. I år blir det lite gott käk, lite lagom med umgänge och kanske orkar jag till och med vara uppe efter åtta ikväll och leka med mina presenter.

Nog om mig. Nu till er. Tack snälla för att ni finns där för mig. Gång på gång slås jag av vilka grymma läsare och vänner jag har. Som vågar vara er själva, som vågar ifrågasätta och driva med mig men som alltid står upp för mig. I vått och torrt hejar ni på mig. För det är jag evigt tacksam. Tänker aldrig ever byta ut er mot några andra i hela världen. Ett riktigt gott nytt år på er. Ett härligt, glatt och cykligt 2019.

Puss och skål 🎉♥🎆

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.