Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Snack

Ett gäng cycling memes sista fredagen i november

Ett gäng cycling memes sista fredagen i november

Fredag folks. Är trött i huvudet idag. Så vi kör oh so serious ihop med lite glada cycling memes. Fredagsstämning here we go:

Har man någonsin känt endorfinruset skölja över en så vet man.

Ungefär så, därför är jag extra snäll mot mina mekkunniga cykelvänner, ni vet vilka ni är :*)

Gillar den för den påminner mig om min #dagensdåligacykelskämt jag körde på den tiden jag hade #cykeltwitter. Det var mycket glenn all over it men så skoj!

= när man leder VCK:s introgrupp (älskar leda VCK:s introgrupp, men va är det med att ha hjälmen precis överallt förutom på rätt ställe?)

:))

Typ jag när jag cyklade precis överallt och på alla underlag på stålhojen under min barndom i Karelen – utan att ens hört talas om mtbendurobmx hehe (shit va off barndom jag hade egentligen! Inget rinnande vatten hade vi heller. Bara massa skog att leka i, massa böcker att läsa och massa sjöar att bada i. Bäst.)

De mindre subtila gubbsen i klubben be like ↑

Her som i min mamma alltså *psst*

Sann för att jag Tony jämt snackar om hur vi teraperar oss med cykling och att vi bara måste ha den där senaste superfly pro deep winter deluxe highviz-jackan för att hur ska vi terapera oss med stil annars?

Vardagsgoals.

Mm, speciellt de som ska dra igång cyklister i bredd-snacket på fikat

Jag i år :)

Alingsås 2014 folks.

(och hm, kommer Malmö nästa helg leverera någon episk lera må tro? ← hint hint)

Haha, jag och min racepassat (köpt för 18 lax, såld för 15 lax, gjorde till och med ett UCI-race som servicebil under vår tid ihop) ju!

Känner igen mig. Hemskt egentligen när jag tänker efter. Men vaffan, det är för sent att erkänna att man är något annat än den man är eller hur?

(jag missade iaf inte ditt bröllop Nadja. Även om jag aldrig tidigare kört så långa sträckor i omkörningsfilen som den gången mellan Dalsland Runts Vänersborg och Göteborg där bröllopet skulle hållas…)

Hehe, så gulligt o-PK bara

När man taggar #mountainbike efter att ha stigcyklat sina 56 hm på en 30 k-runda i Västerås

Att vara ihop med mig <3

Att vara ovän med mig </3

Skål puss och ha en fin fredag nu cykelhjältar.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.