Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon från sommarljuva Hedesunda, södra Norrland (mycket viktigt enligt min norrlandsbesatte nollåtta till lillebror). Just nu råder det totalt patriarkat här i Jonas föräldrars hus som vi får låna medan de är på semester – det är Jonas, Johnny, Ivar och så jag då. Vi kom upp rätt sent igår kväll och har hittills hunnit med att äta korv, dricka Norrlands, tvätta cyklarna och busa runt lilletuss som njuter av att äntligen få vara en sommarbebis.

Jag vet att ni suktar efter racerapporten från Ottarsloppets succén/fiaskot men den får ni vänta lite på oki? För nu spritter det i benen allas. För idag blir det Högbo och Högbo är lika med

mtb (ni hittar mig på de lite mer tekniska banorna)

glass

mys

soppbuffé

och så alla gulliga djuren förstås.

Hörs ikväll, då blir det mer blogg – idag är det ju faktiskt den officiella Cykelns Dag och då kan man ju inte få för mycket cykel. Hoppas ni också gör något cykligt idag. Är ni också uppe i Högbo – säg hej hej när ni kör ikapp eller om mej.

Puss.

P.S. Vill ni veta vad jag tänker om Cykelns dag så finns det en kortisintervju med mig på cykla.se. D.S.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.