Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon!

Måndagar är ju normalt en bara jag och Ivar-dag men idag är vi hela tre för Jonas är fortfarande hemma sjuk. Även om det är mycket, mycket synd om honom så är jag inte helt missnöjd. Att han ser så gullig ut när han (citat) ”dödsförklarar sig själv” aka är förkyld är en söt bonus och varje dag vi får vara hemma alla tre är en gåva. Även om han är mest inne på att umgås med kudden idag vilket är helt förståeligt.

Jag har en släng av rastlöst kli i kroppen eftersom helgen inte inneburit någon som helst träning eller ens motion för min del. Jag hade hoppats att jag skulle må bättre igår men tyvärr vart det inte så. Orkade till slut ändå ta bussen ut till Gryta och kolla på lite vårklassiker hemma hos Johan och Cecilia. Tänk att Cecilia ska till Mallis och cykla för första gången i sitt liv – hur underbart kommer hon inte att få det? Är nästan lite “avis” på henne – så många förstagångens väg-och-wow-upplevelser hon kommer att få på den mesta cykelön!

Sedan skulle vi förbi mataffären, mina strumpbyxor gick sönder, det var varmt och svettigt och skavigt och jag blev jättedålig så Jonas kom och hämtade oss. Resten av dagen kollade jag på Mad Men och rörde inte en fena på kroppen.

Idag snöar det! Sjukt fint men jag vet att alla är besvikna på våren. Jag är mest glad för det fina fotoljuset, ska försöka ta lite minneskort av lägenheten idag innan vi börjar röja upp och göra det säljvänligt härinne inför mäklarfotograferingen nästa vecka. Och nu ska jag och Tuss ut och leka lite i snön.

Håll tummarna för att jag blir frisk asap asap och puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.