Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God morgon cykelvänner.

Friskt ute huh? -16 här i gurkstaden, brr. Vet ni vad för spännande jag ska göra snart? Gå på date med tandhygienisten, blä. Dyrt och smärtsamt. Tyck synd om mig. Tack. Nu till det glada. Nya avsnittet av CYKLISTPODDEN är här. Ett superfärskt avsnitt inspelat igår kväll i ett småkallt grupprum på Mälardalens Högskola (utan DJ Tuss som valde att hänga hemma med sin far). Desto hetare har diskussionen blivit! För vi snackar…

cykelmek 😱😱😱

Cykelmek. Mycket snack och lite verkstad, eller? För hur svårt kan det vara – att laga och sköta om sin egen cykel? Tydligen rätt svårt. I alla fall om man har en skruv lös. Eller var den klingbulten? I det fjärde avsnittet av CYKLISTPODDEN bjuder Anna och Katja från everything cykelmek – från tips på vad man bör ha med sig när man ska ut och hoja till talande berättelser från mekaniska lyckanden och misslyckanden. För till syvende och sist handlar cykelmeket om att laga sitt trasiga cyklistego, eller?

Lyssna här, på iTunes, Acast eller via RSS. Och glöm för Guds skull inte att risarosa oss där du finner det lämpligast. Tillsammans cyklifierar vi poddosfären. Puss och ha en grym onsdag.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.