Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mors! Vem vill inte vakna till ett sådant sms? Hah! Och jag som trodde att jag skulle få vänta till mitten/slutet av mars. Härligt Stenströms – er kan man lita på.

Trots att jag vill rusa ner till Hallsta redan ikväll så får jag ”tyvärr” avvakta till tidigast imorgon. Ikväll är det nämligen poddinspelningsdags för CYKLISTPODDEN och temat blir passande nog cykelmek. Ett ämne som engagerar alla och som känns aktuellt nu när cykelvåren närmar sig med stormsteg.

Men sedan så. Ni kommer att älska min nya cykel. IRL och genom min kameralins. Trots att det inte är någon värstingmodell så vågar jag påstå att den är den kanske snyggaste hardtailen på den svenska marknaden just nu. Med lite extra extra och med cykelkattentouchen på hela kittet så kommer skogen att glänsa som aldrig förr.

Barnsligt uppspelt, jag?

Aldrig.

I övrigt så känns det som att min ytterst märkliga (”bara” halsont och svaghet, inga andra symtom) förkylning börjar lätta lite. Tyvärr inte tillräckligt mycket för att dra på några högre träningsväxlar men så pass mycket att jag inte behöver spendera hela dagen i mysfåtöljen i alla fall. Tänker ändå satsa stenhårt på att ta det lugnt och friskna till ordentligt denna veckan. Så tråkigt att inte kunna vara ute nå längre perioder med min tuss! Inte för att han lider egentligen men ändå. Vi gör ju oss bäst utomhus i det fria. Hon den långa i alla fall.

Det enda aktiva (förutom poddinspelningen då, men då är det mest stämbanden som får jobba) idag blir att ta sig till och från stan och dagens mammabäbishäng. -14 ute, grymt, äkta vinter även här i lagomstan.

Förresten om ni märker att bloggen ser lite annorlunda ut ibland så få inte panik. Leker nämligen med ett nytt wordpresstema som ska bli lite mer pedagogiskt och highlighta fler inlägg som highlightas bör. Känner att det annars är mycket matnyttigt som bara försvinner i flödet vilket är ju synd. Det får dock inte bli plottrigt så tar ett litet tag.

Okay nu vaknar min son så hejdå ni så länge. Puss och ha en glad tisdag.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.