CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

CykelCyklistpodden

Höj volymen cykelvänner – CYKLISTPODDEN är här 🎙💥

Höj volymen cykelvänner – CYKLISTPODDEN är här 🎙💥

Wii äntligen!

Och förlåt att det tagit sådan tid att glädja er med denna premiär. Det har surrats och tjuvlyssnats lite överallt (snart 200 lyssningar på SoundCloud och Gud vet hur många nedladdningar i iTunes) och jag hade så gärna delat det första avsnittet med er tidigare här på bloggen – men att mixa, klippa, ladda upp till diverse tjänster, designa omslaget och sådant tar ”lite” tid för en småbarnsmamma. Desto stoltare är jag över att kunna presentera er för er – CYKLISTPODDEN förstås:

🎙 Vad är CYKLISTPODDEN? 

CYKLISTPODDEN är en svensk podcast av och med cyklister på alla nivåer. Vi som gör podden är passionerade cyklister Katja Fëdorova och Anna Lindén med flera cykelvänner från när och fjärran. Vi pratar cykel, cykling och cyklister både utifrån sporten och utifrån det personliga perspektivet. Humor varvas med allvar, precis som asfalten varvas med grus och stig och gamla synder med aktuella händelser. Vi lovar inte ett avsnitt i veckan – men vi lovar att du blir cykelsugen efter varje lyssning!

🎙 Vad kommer CYKLISTPODDEN att handla om?

Sådant som ligger oss cyklister nära till hjärtat. Personliga berättelser (smask!) och allmänt raljerande. Fails och krascher. Höjdpunkter och lågpunkter. Stil och smak. Vintercykling och pissvädershärj. Pinkpauser och kaffeporr. Mat och träning. Tävling och motion. Cykelkändisar och kultur. Kvinnosaksfrågor och lite politik. Glädje och ilska. Naturen och miljön. Afterbike och cyklistgeografi etc etc etc.

Och inte minst – så många vi hinner av de ämnen som ni läsare har bidragit med under researchen inför podden (tack grymma ni).

🎙 Får man lyssna på CYKLISTPODDEN om man inte gillar cykel?

Ja det får man – men vi som gör podden tar tyvärr inget ekonomiskt ansvar för dina eventuella cykelinköp efter att du har lyssnat på oss.

🎙 Vad handlar första avsnittet om?

Det här skulle egentligen inte bli poddens första avsnitt. Men med bara några dagar kvar till VM i cykelsportens roligaste gren så går det inte att hålla sig från att börja med det i alla fall – så Cykelkatten och Johan ”Swyzak” Lindkvist tar tempen på den svenska cykelsporten och snackar allt från damsolitärer och snygga mästartröjor till bisarra lagnamn och unga löften. Varför ska man egentligen bry sig om den svenska cykelsporten? Och så om det där VM:et förstås…

Men varför är inte Anna med i första avsnittet? Fattar noll.

För hon är ute och cyklar förstås! Nä men kolla. På grund av nära till VM i cyclocross fick cykelsportsavsnittet med Johan bli ett första avsnitt istället för det klassiska ”lär känna personerna bakom micen”. Men ni får desto mer Anna nästa gång, jag lovar.

🎙 Var och hur kan man lyssna på CYKLISTPODDEN?

Här är länken till podden på SoundCloud – går att lyssna både i datorn och via mobilen/plattan.

Smidigt är också att lyssna/prenumerera på podden via iTunes eller appen Podcaster. Allt eftersom kommer podden att finnas i fler poddspelare.

🎙 Grymt. Hur följer man CYKLISTPODDEN?

Gilla CYKLISTPODDEN på Facebook så missar du garanterat inga nyheter rörande podden!

Och du – glöm inte att dela och kommentera. Vem vet, kanske kommer just din fråga eller åsikt med i Sveriges härligaste podd av och med vuxna* cyklister

Skål och nu kör vi – tagga #cyklistpodden!

Poddpuss.

* obs spår av Ivar kan förekomma i vissa sändningar, se upp allergiska mot gulligt bebisjoller 🐣🎙

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.