Cykelkatten

Katja om träning, friluftsliv och livet


There must be more to life than living

Hej vänner. Jag har inte brist på ord, jag har inte ont om tankar. Jag är bara mycket, mycket ledsen just nu och orkar därför inte blogga. Ja, precis som så många gånger förr, ni som hängt med ett tag har nog vant er vid det här laget. Skillnaden är att jag nu har fått nog. För Ivars skull måste jag hitta ett sätt att börja leva snarare än att finnas till med korta förrädiska andningspauser.

Vi hörs.

Under tiden jag är mållös håller resten av cykelskribenterna ställningarna. På CK:s facebooksida fortsätter jag tipsa om braiga cykelinlägg. Följ CK och dem och håll kollen. 2 svar till ”There must be more to life than living”

  1. Jäsiken va Ni är snygga ! Jag blir så avis på Jonas…

    1. Nämen! Tack! *vi rodnar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om bloggen och katja

Sedan 2012 skriver Katja om cykel, träning, friluftsliv och livet.