Cykelkatten

Afterbike, afterglow

…och här är årets Groopencross-header.
Designern kan ni nog gissa vem det är,
men känner ni igen åkarna och fotografen?

Hej. Jag har sovit prick noll timmar inatt så är rätt intetsägande som person just nu. Lärde mig dock en del om Indien inatt, alltid något (roar mig som jag tror jag nämnt tidigare med att självbilda mig de nätterna jag inte kan sova för att slippa bli galen).

Idag hade jag tänkt att dra igång en cykelvecka här på bloggen. Japp, precis som på Lidl hehe. Känner det var på tiden att vi har lite mer cykel på cykelbloggen. Har därför tänkt ut en masse roliga inlägg. Främst med cyclocrossfokus så klart eftersom cross inte längre is coming utan är här liksom. Är väldigt stolt över mina medcrossies Tony, Johan, Markus & Co. som har gjort grymt fint ifrån sig under premiärdubbeln i Falun i helgen. Coach Tony får ni förresten läsa mer av i veckan, har bett honom att knåpa ihop lite matnyttiga tips till alla er tävlingsnybörjare out there.

Ikväll hålls ett planeringsmöte för årets upplaga Groopencross – CX-Pokalens sandigaste deltävling – hemma hos Johan. Jag ser fram emot tävlingen – då har det förhoppningsvis gått en månad sedan vi fått vår bebbe vilket gör att vi kanske, kanske kan bege oss till Hökåsen-Gropen för mycket action och en hamburgare eller två… Ja det är ju ett litet tag dit i alla fall, nu ska vi jobba för att racet ska bli så lyckat och säkert som möjligt. Gilla vår facebooksida och hör av er med alla slags förslag och funderingar oki?

Tillbaks till Katja. Idag är jag som sagt oerhört trött så kommer inte att röra många knop annat än att bege mig till dagens besök hos barnmorskan och sedan hem då. Kommer nog att däcka, även om det hade varit bra att sätta sig ner med millimeterpapper och penna och planera vardagsrummet lite bättre. Som det är idag så tar cyklarna och Monarken lite väl mycket plats på ett och samma ställe. Kanske kan vi möblera om lite grand inför bäbisens arrivé? Men sömnen före planeringen.

Okay, lite cykel fick jag i alla fall in. Vill ni läsa mer cykel precis just nu så tycker jag att ni läser denna artikel om fantastiska mtb-/crossåkaren Åsa och grattar de grymma paracyklisterna Anna Beck och Henrik Marvig till VM-guld. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.