Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Folksis, ni vet att jag är värdelös på att låtsas. Jag önskar jag vore en stabil bloggare med väl valda och igenkännande termer för varje livets företeelse men jag är ju tyvärr inte det. Just nu mår jag så ruggigt dåligt i själen att hela kroppen är bokstavligen förlamad. Har inte riktigt kunnat gå på tre dagar. Men i mig slår i alla fall ett hjärta med fulla slag och det är mitt barns. Så jag lägger den lilla energin som finns kvar på att äta och göra annat för att hon ska ha det så bra det går. Vi hörs när energin räcker till annat.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.