Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Mellan rundorna

Var fri.

Var fri.

Hej folksis.

Som ni har märkt så går bloggen på lite av en sparlåga just nu. Det finns ingen dramatisk anledning bakom men detta händer vid ungefär samma tidpunkt varje år och oftast i samband med semestern. Även om Cykelkatten är en medvetet icke-kommersiell fritidssyssla och jag inte måste leverera någonting så går bloggen i cykler precis som mitt år i stort. Hösten och vintern är de stora välmående- och inspirationsårstiderna, våren överlever jag med hjälp av träningen och tävlandet, sommaren är en för jämnan brokig årstid med ömsom hög ömsom låg aktivitetsnivå.

Vi är fortfarande hemma i Västerås. Jag mår bra fysiskt men tyvärr mindre bra psykiskt. Är otroligt trött om dagarna för nätterna gråter jag igenom och funderar på flyktvägar. Jonas finns här vid min sida och hans kärlek återupplivar mig efter varje gång jag berövas rätten till mitt eget inre liv men jag är tröstlös i stunderna kvävnadsvågorna tumlar runt mig i sitt dunkel.

Allting är egentligen bra. Jag fixar även detta. Det är bara så att jag som så många gånger förr måste klura ut ett sätt att försöka gräva fram lyckan och makten över mitt inre liv igen. Nu är anledningen starkare än någonsin. Nu bor den i min mage, och jag ska göra allt för att den ska alltid, alltid vara och känna sig fri.

Nästa vecka tar vi oss an Jämtlandstriangeln. Det blir nog en bra aktivitet för våra sinnen. Puss och vi hörs snart igen, jag lovar en gladare ton då. Njut av sommaren nu käraste bloggvänner! Var fri.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Ja, var fri! Det blir man i fjällen, inte bara en myt från friskusarna som startade STF. Lägg bort mobilen ännu mera, nöj dig med ögats minne av en plats, allt måste inte förevigas genom en kamera eller visas för någon annan för att vara minnesvärd. Brukar lugna mitt sinne iaf. Kram!! Kul att ryggsäcken får ta dig ut på äventyr <3

    1. Jag skapar/fotar väl aldrig som nåt bevis på någonting – ren dokumentation har aldrig intresserat mig? Hoppas verkligen inte att inlägget antyder på att jag lider av nåt slags uppkopplingsrelaterad problematik – tvärtom, jag önskar jag hade mer lust till att slösurfa ibland! För precis som träning är för den sportige är skapandet för mig – medicin snarare än stressmoment. Fjället var fint men vädret sög och skulle suga typ veckan ut, vi kör ett återtåg en annan gång. Tog inte ett enda kort förresten. Bara på Duved stn, fint ljus ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.