Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Exakt så här fint var det där vi cyklade idag!

Hej söndagsfolkis.

Började dagen med att tidigt på morgonen tillåta mig bli ledsen, skrev på ett gravidfilosofiskt inlägg i samband med bäbisväntans vecka 23 men blev ännu mer ledsen (ty ledsen innan skrivandet föder ledsna tankar under skrivandet) trots att inlägget skulle handla om lycka… äsch, struntade i det inlägget, städade hemma istället, och åkte sedan och hämtade Jonas för dagens mountainbikeäventyr i kungariket Kungsörs trakter.

Helhärligt var det, att köra mountainbike idag! Snacka om svettig hjulmeditation. Men happpapap, det är ett eget inlägg förstås så ni får vänta till imorgon.

Idag har jag ätit hamburgare. Och tänkt på tiden. Hela dagen har jag tänkt på tiden.

Men fyra mil skogcykling, bilkörningen och annat har slagit ut mig här så blir inga fler ord från mig. Ni får fem fina låtar som handlar om tiden istället, gott så. Puss.

P.S. Vad gillar ni min nya header förresten? Inte den flashigaste cykeln kanske men den käraste för mig just nu. Snacka om att Valles låne-mtb har räddat min graviditetscykling <333

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.