CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Ett kortishej och två älgar.

Ett kortishej och två älgar.

Mors folksis! Jag har en underbar ledighet. Med fika, cykel, hästocross (!), hemröjning och annat skoj. Bloggen kommer men nu är det söndag och i och med den en ny graviditetsvecka vilket innebär fira med att cykla förstås. Det blir Norberg och mtb på delar Engelbrektsturens bana så jag har bråttom dit fysiskt och mentalt så ni får vänta lite på berättelser. Tills vidare får ni

ett par härligt ådriga, av värmen svullna och inte särskilt välrakade (för orka raka benen de dagarna man inte cyklar?) gravidben på ett spång

ett skogsrå som doppar de där benen i en iskall tjärn i Malingsbo

och två älgar som bor nånstans vid länsgränsen mellan Dalarna och Västmanland.

Puss och ha det gott så hörs vi snart!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.