Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesKatjas gravidträningLivsstil

Hej veckan, här är din träningsplanering

Hej veckan, här är din träningsplanering

Hej folksis, er nr. 1 hjälmskalle här, bilden är från i söndags då jag var överpepp på att få cykla lite.

Jag vet att bloggen har varit rätt dagbok-ish och inte så bombastisk den sista tiden. Men jag har alltid låtit Cykelkatten vara min ärligaste bloggvän och återspegla mitt mående och just nu räcker inte energin till större skriverier än dessa enkla läget med mig-inlägg. Och då får det vara så ett tag.

Läget med mig då? Jodå! Jag har sedan igår tagit två viktiga steg mot en braig förändring. Ringt ett samtal som förhoppningsvis leder till något jäkligt spännande och roligt, och så konsulterat min läkare angående mina stressrelaterade panikångestattacker som sätter käppar i mina hjul sedan ett tag tillbaka. Fler samtal kommer att ringas, och fler sakkunniga individer kommer att konsulteras, och allting löser sig bara jag är metodisk och inte ger upp.

Gårdagen – ett enda stressigt, sömnlöst och logistiskt helvete – hörde till den typen dagarna som är bäst att glömma så vi gör det här på bloggen i alla fall. Eftersom den riktiga måndagen plågades och sedan sovs bort så känns idag som en måndag. Det är dock en tisdag – en solig och än så länge sval sådan. En underbar ut och lek med dig Katja-tisdag! Tyvärr finns det ingen lektid inlagd i schemat men jag tänker använda lunchen till en rejäl promenad i mina nya skor för vilka jag just nu känner en djup materiell förälskelse. Det kommer nog att bli en promenad till ikväll, men först ska jag och bäbisfar beta av en handledarkurs på tre stillasittande timmar (håller tummarna för minst en fikarast) på körskolan.

Imorgon är det onsdag och jag tänker gymma och kanske cykla (men styrketräningen som prio ett ändå, ryggen ni vet).

torsdag blir det prompt cykling – antingen solo eller med käraste klubben. Beror på hur social jag känner mig. På tal om klubben, kul att även blårange fick ett praktiskt besök och en föreläsning med cykelsuperstar Emma Johansson igår!  Extra glädjande att Emmas föreläsning faktiskt riktade sig in på tävlingsförberedande träning för vuxna amatörtävlande. Något som verkligen behövs idag då glappet mellan motion och tävling är onödigt stort.

fredag räknar jag stenhårt med bengym alternativt stavgång i kuperad terräng.

Helgen orkar jag inte planera än men känner jag mig själv rätt så kommer det bli lika delar hjulmeditation som chill men det tar vi då.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.