Cykelkatten

Katja om träning, friluftsliv och livet


Speakern pustar ut.

Gårdagens Barkarölinjet
bjöd på sol, moln, vind och massa grym cykel
Pics Jonas

Hej. Att jobba med en cykeltävling i dagarna två (eller tre, speakerns läxa görs ju dagarna innan) brukar ta musten ur en – att göra det i ett välsignat tillstånd med två hungriga pöjschar varav en liten och en sjuk hemma och med två stockholmsturer t/r tar muuusten ur en. Idag är jag lika delar sliten som glad. Dels så älskar jag spendera tid med brorsan – som denna helgen dessutom varit till ovärderlig hjälp som kioskpersonalis och sålt hur mycket som helst! Dels så är det ju för jäkla kul med tävlingscykel – även om man inte tävlar själv. Dels är det ju för hett när ens röst är sådär rökigt hes. Om jag får säga det själv alltså. Och sist men inte minst så har jag inte skänkt mitt tyvärr just lite väl stressiga jobb en endaste tanke på hela helgen. En vinst i sig liksom!

Så. Idag vilar jag rösten och kroppen och skriver ner desto fler bloggidéer. Det är nämligen rätt många cykeltankar som dyker upp i ens skalle under ett tvådagarsrace som Mälarcupen. De kommer förstås ut till er kära läsare så småningom.

Tack alla ni fantastiska cyklister som kom och gjorde arrangemanget till en tvättäkta cykelfest! Om ni är intresserade av resultat, bilder mm info från den gångna helgen så hittar ni det här och här. Skicka gärna in era egna bilder och tagga det ni lägger upp i them sociala medierna med #Mälarcupen och #VästeråsCK så blir vi som arrat tävlingarna superglada!

Puss och vi hörs mer snart lovar jag ♥Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om bloggen och katja

Sedan 2012 skriver Katja om cykel, träning, friluftsliv och livet.