Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Jag har blivit med en stadscykelhjälm.

Jag har blivit med en stadscykelhjälm.

Titta vad jag har blivit med!

Jajamen, min första någonsin stadshjälm (även Katjor blir vuxna någon gång)! Något jag letat efter ett tag men inte hittat ty det mesta är sådär sportigt och fint när man tränar men kanske inte när man stadscyklar.

Hjälmen är en collab mellan den kultiga glasögon- och hjälmtillverkaren Carrera och cykelklassikern Brooks. Remmen man får med i kartongen är till för att antingen hålla ihop hjälmen när man transporterar den eller för att skydda byxbenet från att fastna i kedjan. En ganska onödig sak för mig som inte bär byxor till vardags så får ge bort till någon byxperson men kul idé.

Jag provade den här snyggingen för något år sedan och fastnade direkt för precis min stil – enkel, elegant och inte modernt sportig någonstans. Puss.

Modellen bär storlek S/M

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.