CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesLivsstilMellan rundorna

Hej tågsvejs.

Hej tågsvejs.

En osminkad selfiesanning är bättre

än tio… äh 

Hej från bloggsvikarn. Nädå, har haft varken nån tid eller nån ork eller nån mojo helt enkelt. Lagt dock den lilla biten som vart kvar på att umgås med käraste Nadja och bäbis-Noel som gästat mig från Göteborg, hälsa på min familj i Stockholm, sova uselt i två nätter och därav vara otrevlig mot hela världen men mest mina nära typ (var med andra ord glada att jag inte bloggat <333), sen repa mig och spendera hela lördagen dagdrivandes på Söder med min nu modemedvetna lillebror som fick mutas med en hårvax från Toni&Guy.

Är nu på tåget hem till Västerås och min förkylda Jonas som har varit stoisk och inte bett mig att dra åt helvete trots otrevlig igår som sagt. Tänker be om ursäkt med hjälp av pizza och lakritsgodisar jag köpte under fredagspromenaden. Sedan ska jag däcka och imorgon blir det både jobb, blogg och träning.

Puss och hoppas ni flyter fint.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.