CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Mellan rundorna

Gäsp- och mallislängtbloggen.

Gäsp- och mallislängtbloggen.

Åh Sóller, dig jag aldrig får nog av.

God morgon! Åh va trött jag är redan. Hela huset (ok lägenheten då) förutom lillebror sov uselt. Lillebror steg dock upp pigg som en sol och äventyrsredo redan sex. Jonas är däckad i någon grumlig variant av pest-mancold-gulsot. Jag önskar jag vore piggare med har svårt att uppbringa någon hurtighet med bara några få sovtimmar i kroppen.

Hela den redan soliga dagen ligger dock redan framför oss så jag tänker förstås skärpa mig och få ut det mesta möjliga utav den. Varde gröt med sylt och varde kaffe starkare än kolfiber. Varde en choklad bit till och kanske en till.

Så snart blir det att packa lite picknick i bilen och rulla ut den mot naturen och skogen och vandra och grilla en sväng och så en överraskning på det (för någon har ju fyllt år) – men först ska jag bara… blunda… lite… till…

och drömma om Mallis. Fy fan hur dum är jag som inte planerat åka till Mallis i år? Jag dör ju mallislängtandöden helt seriöst. Min underbara vackra ö.

Jo, jag måste nog till Mallis även i år *skriver i VCK:s mallisgrupp och frågar om någon har en ledig säng över till mig*

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.