Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesCykelLivsstil

Je suis cool när jag vårcyklar – en stråle vårkitinspo

Je suis cool när jag vårcyklar – en stråle vårkitinspo

 1. Sköna breda cykelbrillor som skyddar ögonen från vägarnas vårdamm, Adidas 2. Ny frän styrlinda att lera ner innan det är dags att byta till vit på sommaren, Fizik 3. Hyllningsbidon för att visa vilket stall som äger, Rapha 4. Gängets spacigaste cykeltröja, Je Suis Cool 5. Skoskydd som tål regn, Grip Grab 6. Huvudet uppe bland molnen-hjälm, Giro 7. Lätta handskar för de fortfarande kyliga vårturerna, Café du Cycliste 8. Babyblå armvärmare, VOID 9. Silkessjal  à la Cykelkatten när man tröttnat på buffen, Cartier.

Hej ciclistas fashionistas! Våren är här och i och med det de varmare vindarna men också lite annat tänk när det kommer till hur jag klär mig på cykeln.

Jag tänker lager på lager – benvärmare, armvärmare, underställ, vindtät tröja – eftersom vädret skiftar så lätt.

Jag tänker regnberedskap och glömmer inte skoskydd, en lätt regnjacka i tröjfickan och kanske ett par extra handskar att byta mot för att slippa frysa om händerna.

Och jag tänker självklart fira den kommande säsongens ljuvlighet! I vår är jag lika klar som den blåaste himmelen, lika blå som det djupa havet nedanför serpentinerna jag klättrar uppför och så klart lika cool som stjärnorna jag betraktar under kvällsturerna med månens sken som enda sällskap. Jag skippar de varma murriga höstfärgerna och klär mig blått, kallt, klart.

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.