Cykelkatten

Afterbike, afterglow

…är när man är cykelbakis efter att ha cyklat en hel helg eller hur?

Eller som Eva Lindskog uttryckt det:

Fast det är ändå lite olika skönt det i och för sig. Det är lite mindre skönt efter en hård tävlingshelg. Då är man helt slut, uttorkad, urlakad, svag, måndagsbluesig. Oavsett om man är nöjd eller missnöjd med sin insats så är man på gränsen till jobbigt mör. Men som nu, när jag visserligen cyklat i dagarna två men inte alls överdrivet ansträngande och urlakande utan just njutningsfullt, så är jag perfekt cykelbakis. Lagom mör, lagom trött, påfylld med solenergin, D-vitaminet, fikabrödet.

Som efter en lyckad fest, då ens fossingar värker av all dans och ens mungipor krampar av alla skrattsalvor.

Puss!

English: The post-riding hangover is one lovely kind of hangover, right?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.