Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Fast i samma träningskörspår? Börjar gymmets passutbud kännas fjuttigt? Gråt icke. Här är fem alternativ för dig som vill testa något nytt. Jag har sorterat dem utefter träningspersonlighet – men självklart är det upp till dig vilket av passen som du känner dig mest bekväm med.

Lycka till!

För snyggingen som lessnat på fitness men loves att visa upp sin tighta body – trikåaerobixxx!

För cykelmotionären som tycker att de tre positionerna man har under ett spinningpass inte räcker – Jackie Spinning™!

För bandypappan som vill åt mer tackling – radball på liten yta!

För livsnjutaren som gärna kombinerar träning med livets goda – inomhuscykling på Finlandsfärjan-vis!

Och sist men inte minst – för alla de som tycker att man får träna klädd i vad som helst bara man har roligt – Conchita Wursts träningsvideo, aldrig släppt här hemma i Europa men självklart big in Japan!

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.