Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej, här uppe i Hedis och Gävle har vi det bra. Lapar den sista vintersolen, traskar våra fötterna trötta och äter chokladpraliner (och annat som ni ser på kortet ovan) som fanns det ingen skam i kroppen.

Jag passar på och njuter allt jag kan av det gammaldags vintervädret. Snart kommer min värsta måendeperiod – den tidiga våren med sin lika bländande sol men utan någon snö eller växtlighet att gömma blicken i. I år blir det en underbart annorlunda vår och jag tänker göra allt i min makt för att inte låta min vårdepression sätta käppar i mina hjul – både bildligt och bokstavligt talat. Åh hoppas på mycket träning och friluftande – sedan jag infört dem som ett stående måste har vårdeppen blivit lättare att uthärda.

Oj detta skulle ju bli ett kort hej!

Hej!

English: Enjoying the last days of winter here in Hedesunda and Gävle before my annual spring depression kicks in. Hoping though it will get over faster this time! 

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.