Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej och alla prylhaters kan sluta läsa här men jag bara måste visa upp min träningsvänligaste julklapp – min nya guldiga Apple Watch – så fin mot det gröna eller hur?

Den första utgåvan av Apple Watch – den som hette Series 1 – väckte ett rejält habegär hos mig som varit utan träningsklocka lite för länge men var osugen på en plastig hurtbullevariant. Jag gick till affären och undersökte klockan men då den saknade en inbyggd GPS-mottagare och förmågan att logga saker utan mobilen i närheten (för senare överföring) så fick det bli ett nej tack för den där gången.

Men så släpptes Series 2 och hade det mesta jag begärde av en vardagsklocka sportif – GPS, pulsmätare, vattentålighet, loggning frikopplad från mobilen och ett stöd för tredjepartsappar som Strava, Clue, SL:s app med flera braiga.

Jag önskade mig en i julklapp men trodde aldrig att jag faktiskt skulle få den men så iih! fick jag den ändå av Jonas <3

Självklart är inte klockan någon ersättare för min cykeldator men det är inte tanken heller. Den är ett snyggt verktyg för den övriga träningen som löpning, simning och styrketräning samt ett hjälpmedel för en lite högre organiseringsgrad i min planeringsberoende skalle helt enkelt. Och vem vet, kanske ger jag mig ut på en no Garmin no rules-runda någon gång. Och då är det ju ändå bra att kunna tjuvstravalogga ändå hehe.

Tack älskade Jonas och puss på er

MVH tjejen som hellre står över frisörbesök i ett år än står över den sjyssta tekniken

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Bra present!, bor en prylgalning i oss allihopa “enough is never enough”, själv fick jag en bra cykelrelaterad present på julafton, Thermic IC 950 elsulor inga mera frusna tår förhoppningsvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.