Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Just outta bed, straight into the ride

Just outta bed, straight into the ride

Morgon! Vi fortsätter på temat suddig bild med oborstade tänder, hehe. Just outta bed liksom! Nä inte riktigt. Har tryckt i mig en massa frulle, mår fortfarande ytterst suspekt (natten var en enda febrig mardröm) men tänker ändå palla mig ut på en mil eller fyra – helt beroende på hur kroppen svarar och om den ens svarar. Inatt har det regnat men det ser ut att bli en solig dag så det känns supersynd att bara ligga hemma och glo à la igår. Så nu ska jag och Jonas ta oss ut på lite lågpulsrull för att komma ut helt enkelt. Ska ni cykla nåt idag? Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.