Cykelkatten

Afterbike, afterglow

God dag från mobilen!

Vet att jag var lite deppig igår och är helt ärligt inte helt party idag heller (storhelgerna är tyvärr lika med orosont i magen för mig sedan många år tillbaka) men ska försöka hålla stämningen uppe för husfridens skull.

Ska vi snacka lite cykling?

Den här veckan är till skillnad från förra en lugnare vecka. Det är ett halvt aktivt val, dels för att hinna med att städa, handla och fixa undan inför alla festiva besök och resor, och dels för att jag just inte mår alltför toppen just nu.

Jag ser dock fram att avsluta året med mycket cykling! Tyvärr ser det inte ut att bli alltför vitt ute de sista dagarna före nyår :'( men det är väl bara att avdubba bakhjulet och trösta sig med att grått är ett bättre fotoljus.

Min och Jonas plan är i alla fall att kicka off årets #festive500 med att cykla hela eller delsträckan upp till Hedesunda på fredag. Sedan en kortare (runt 50 km) tur på julafton och en längre tur på juldagen. Hem på annandagen eller stanna kvar en dag till och cykla uppe och sedan hem på tisdag.

Till Stockholm och min familj bär det av på fredag och med det blir det ingen mer cykling förrän 2017. Med andra ord måste har jag sex dagar på mig att köra femtio mil och det är helt klart rimligt om jag inte blir sjuk eller jobbar för mycket i mellandagarna.

Gosh vad torr den planeringen lät märker jag nu. Men självklart blir det både dråpligheter och magi och bra fotografi av det hela – men även den torra planeringen får mig att må lite bättre och hjälper mig att se framåt.

Snart är det jul, nyårsafton samma dag som min födelsedag och jag har en enda önskan – fler dagar med ro i själen utan några brinnande skyldig för nåt jag inte gjort – måste – ska – annars, hur blir det annars – konstant malande i bakhuvudet.

Jag hoppas att de förestående milen hjälper mig genom de kommande veckorna. Och gör det inte det så får jag i alla fall ännu starkare ben och en snygg patch i brevlådan.

Puss och frid på er!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

  1. Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att du får känna både tid och frid och att du kommer att må bättre snart och slippa alltför mycket orosmoln i magen. Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.