CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Kattskrället i cykla.se – en intervju

Kattskrället i cykla.se – en intervju

cykelkatten-cykla

Hej. Medan jag kör (alternativt tittar på, är ju fanken förkyld sedan tandläkarbesöket i torsdags) dagens Helgmys i Gropen så finns det ett litet inslag om min @sweden-regeringstid. Här – på CYKLA.SE. För er som har lite cykelkattenlängtan alltså. För vi vet ju alla – borta bra men på .cc bäst. Puss och vi hörs snart!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.