Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravelKatja älskar vintercykling

Sjöängscrossens bana ser långtifrån tropisk ut

 

Tack vare Mattias Thyr och hans GoPro har vi idag nöjet att “åka med” på Sjöängscrossens SM-bana. Den vi ska racea på lördag och på söndag alltså. Till skillnad från Johan så har jag inga bekymmer med däckval – äger ju bara ett par crossdäck just nu – så det får väl bli trycket som får anpassas helt enkelt. De partierna som oroar mig lite är starten – den är på asfalt och har det isat till sig lite så lär det bli halt, och så den lilla plåtisbron – plåt och kyla är tyvärr en rätt så hal kombination. Men vafasiken, nu finns det ingen återvändo så det är väl bara att lägga sig an med det käckaste av mojon och le. Le är fasiken det bästa botemedlet mot banångesten av alla slag. Nä men ingen ångest alls nu. Det blir sketakul eller hur Ingrid

– och knappast värre än snökaoset i Stockholm som gör att jag knappt kom hit och knappt kommer ut från stan ikväll fast jag måste hem och packa och pussa på Jonas?

Puss!

P. S. Man får inte tävla med dubb – men får man tävla med panschisbroddar? I så fall köper jag mig ett par redan idag!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

  1. Inte 100 men jag är ganska säker på att starten är grusväg?

    Förra året hade de någon typ av filt på trappan. Minns inte om det bara var i trappan eller om det också var i nerfarten.

    1. Just ja filten! Skitbra om de lägger ut den igen. Hm var det grus? Super i så fall. Körde också förra året men fick för mig det var asfalt. Men tack som lugnare mig nu iaf :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.