Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Katjas tipsSnack

3 x gula saker jag gillar just nu

3 x gula saker jag gillar just nu

Hej, nu har ju Tourens 2017-rutt avslöjats och allt. Jag är skitpepp – mycket berg blir det! Berg är nästan alltid mer spännande än icke-berg, sorry sprinters. Touren är lika med gult – här är tre gula saker jag gillar just nu. Voilà!

tourdefrance-herme

? Pierre Hermé Le Tour de France macaronspecial. Bett Froome att skicka mig ett parti, den lilla uslingen har inte svarat än.

bg-product-elliott-02

Fin miljövänlig necessär av begagnade slangar (både bilslangar och cykelslangar). Finns i diverse kulörer men gult är mest rad i dessa tourentider! Om ni kollar noga så är zippluppisen (vad den nu heter) gjord av en ventil. Extra gulligt! Säljs av Alchemy Goods.

pc011324-2_1024x1024

Banandoftande rövsmörj av Ass Savers. Tacky satan, fatta lukta banan… där nere. Men whatever rocks your boat säger jag. Ett gult kitschigt partytrick i omklädningsrummet blir det i alla fall!

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.