Cykelkatten

Katja om träning, friluftsliv och livet


En dag så orkar man inte mer.

Min dag kom i lördags och jag ställde undan tävlingscykeln. Det som jag älskar mest blev det som energin inte räckte till. Jag ställde in tävlingscykeln, jag delegerade bort mitt uppdrag som speaker, jag sket i att laga mat, Jonas skrapade upp mig.

Men jag kom och hjälpte till så gott jag kunde, ihop med alla de bästa klubbkompisarna och tävlingsfolket, de skrapade nog också upp mig utan att veta om det, och jag gladdes på söndag i alla fall, och vår blårange bäbis Groopencross blev en grym tävling utan dess like! Mer recap to come. Puss så länge.

29933507950_118f53b02a_oEtt svar till ”En dag så orkar man inte mer.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om bloggen och katja

Sedan 2012 skriver Katja om cykel, träning, friluftsliv och livet.