Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesLivsstilSnack

Blogginläggen som aldrig blivit av (och tur väl det)

Blogginläggen som aldrig blivit av (och tur väl det)

joan march

Hej hej!

Som Sveriges lynnigaste cykelbloggare så sitter Katj0 och ruvar på ett gäng inlägg men det är få av dem som faktiskt blir av. Vissa skulle kalla det kvalitet framför kvantitet (man tackar) men oftast handlar det om lathet och att humöret plötsligt svänger från skrivlust till skrivkramp, eller som på den senaste tiden – fot- eller vadkramp. Helt sjukt förresten, har aldrig krampat så mycket som nu i sommar. Magnesiumbrist eller börjar jag ändå bli gammal? Vi lutar åt det tidigare. Hur som, tänkte det kan ju vara kul att ändå låta de små ofödda rubrikssnuttarna se ljuset. Vem vet – kanske är någon av er sugen på att skapa ett inlägg eller måla en gullig tavla på rubrikstemat? Voilà:

? The light princess – eller hur du överlever mörkret (djupt värre men tror det mest skulle handla om att käka D-vitamin vintertid)

? Tänk om jag vore en drömbloggare med den cheesy ingressen

Jag hade fyllt min blogg med bara de bästa tipsen. Människor skulle vallfärda till min blogg för att hämta sin dagliga dos inspiration. Jag hade avstått dras åt det mörka hela tiden, jag hade spridit glädje, mitt sken hade varit lika blont som mitt hår. Mina bilder hade varit flawless, jag hade haft tid att behärska de coolaste redigeringsverktygen. Jag hade aldrig misslyckats på mina lopp för jag hade bara tävlat mot mig själv och då vinner man ju alltid så fort man tävlar tror jag det är sagt. Jag hade aldrig svurit som en kränkt skorstensfejare. Jag hade bloggat lättsamt, med korta meningar, med pricksäkra moderna uttryck. Jag hade varit cool.

och slutsatsen om att det kanske var tur att jag inte var någon drömbloggare ändårå

Att laga saker (säger ju sig självt att det inlägget är bäst att kväva i sin styrlinda)

Vad skiljer tjejpizza från Tjejvättern? (Rodin-emojin på den)

Begrepp jag aldrig kommer att förstå mig på (tänkte säkert vara antingen spydig eller skriva om gymbegreppen, man vet aldrig)

Pannlampselegans 

öh

vi går vidare

I’m serious as cancer – goodness is a better dancer (hade säkert gett många träffar, men vad fan skulle det hela handla om? Snap? Kristendom? Foxtrot? Ta mig härifrån!)

Morgon (åh, socialminimalism!)

Raceflätan, aeroknuten, trisnagget och de andra cyklistfrisyrerna jag tycker om (äntligen en idé värd att kanske bygga vidare på. Ska börja med att kamma mig och luska lite frisyrinfo)

Voulez-vous coucher avec moi? (#foreveralone)

The Day of Dalsland Runt (inte om dagen D utan om förra årets Dalsland, inläggsidén som finns på Velonode med en mycket bättre rubrik istället)

Jag kommer att älska dig så (antingen om något nytt Rapha-plagg eller om en kompisbäbis, hm)

Saker en märker när en kommit hem efter en varit borta och cyklat en vecka på Mallis (i serien”melankoliska homecoming-inlägg som inte blir gladare av att hälften av växtarmén hemma kapitulerat för den stora torkan”)

och det finns en massa fler (typ fjorton sidor) men vi avslutar med det mest mystiska utkastet

Behådilemmat – att ta av före eller efter?

och säger härmed puss. Tycker ni att något av inläggen borde blivit av?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

6 kommentarer

  1. eh..allstå några av de där rubrikerna hade jag mer än gärna velat läsa i från dig, kanske inte det om toppbloggerier med korta texter å så, för du är ordets mästare. Men det fanns ju en hel del spännande där. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.