Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Power to the readers

Hjälp Felix från Baskien att få tag i två Tre Berg-flaskor!

Hjälp Felix från Baskien att få tag i två Tre Berg-flaskor!

En sak som är kul med att vara en cykelbloggare är att man får mail från folks, både i Sverige och utomlandsifrån. De flesta är positiva och vill skriva något snällt. De bästa breven är förstås när någon har börjat cykla tack vare min blogg – eller ännu bättre – börjat cykla med bockstyre tack vare min blogg! Eller när någon fransman tycker jag är söt i mitt kit :) Sedan finns det förstås de sällar som lägger stor möda på att förklara för mig hur lite jag kan om cykling vilket jag tycker är kontraproduktivt. Borde de inte vilja lägga större möda på att berätta något kuriöst eller häftigt om cykling för mig istället för att ondgöra sig över en simpel amatörcyklists förehavanden? Då lär ju jag mig mer och så får de ju glänsa lite. Nåväl.

Idag handlar det om Felix från Baskien. Felix skickade mig ett brev som jag offentliggör för jag vill hjälpa Felix:

HELLO,

MY NAME IS FELIX, I´M FROM BILBAO (BASQUE COUNTRY) THE NORTH OF SPAIN.

I´M FOND OF THE CYCLING FOR MANY YEARS AND COLLECT WATER BOTTLES (BIDONS) OF CYCLING TEAMS. I´M GOING TO EVERY RACES THAT ARE ORGANIZED IN EUROPE AND EVERY TIME I AM COLLECTING WATER BOTTLES FOR MY COLLECTION THOUGH THERE ARE A LOT OF THEM THAT ARE MORE DIFFICULT TO GET, LIKE THE CYCLING WATER BOTTLE OF TRE BERG BIANCHI CYCLING TEAM 2016 (SPONSOR TEC, SEE PICTURES).

I TRIED TO CONTACT THE TEAM BY EMAIL, BUT THEY DO NOT ANSWER ME AND FOR ME IS IMPOSSIBLE TO GO TO SEE THEIR RACES. I WONDER IF YOU COULD HELP ME. I  WONDER IF YOU COULD HELP ME TO GET ME TWO WATER BOTTLES OF TRE BERG BIANCHI CYCLING TEAM SEASON 2016!

(sedan kommer Felix adress)

och så ett par bilder på Felix kollektion och Felix

bottle collector

Alltså folks samlar ju till höger och vänster och man kan inte hjälpa alla men jag tycker det är gulligt att det finns en cykelälskande person i Baskien som är så intresserad av ett svenskt lag. Bra PR för svensk cykling aight?

Nå! Hur ska vi hjälpa Felix? Någon som känner någon i Tre Berg, någon som cyklar för Tre Berg, någon som sitter på några Tre Berg-flaskor anno 2016 (!) vi kan avvara och skicka till Felix?

Tack så mycket – eller eskerrik asko som vi säger i Baskien. Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.