Cykelkatten

Afterbike, afterglow

sovrummet

Morgonljuset, ännu en anledning till gardinfriheten hemma. Jag vill att särskilt den här tiden ska handla om ljuset. Att det ska bli en glad, lugn tid. Tid för träning, tid för skapande, tid för matlagning, tid för packning inför träningslägret. Gardinlös morgon, liten stund för tankarna om den kommande veckan. Vissa skulle kalla veckoplaneringen för ett bloggfenomen men för mig har det sedan lågstadiet, då jag började skriva in läxor och tankar och dikter och annat “filosofi” inneburit lugn och ro i själen. Måndag med sina backintervaller (snälla regna inte på mig ikväll!) högst uppe längs till vänster, sedan tisdag med lunchgym och ett än-så-länge-hemligt-arbetsmöte-med-Wiking lite längre ner, onsdag med Knivsta GP (snälla regna inte på oss!) längs nere till vänster. Torsdag högst uppe längs till höger igen, långa intervaller med tävlingsgänget, sedan kommer fredagen lite längre ner till höger och då tar jag, Valle och Erica våra pryttlar och kör mot flygplatshotellet. Tidig lördag morgon – dagen under fredagen i min almanacka, då lyfter planet och tar oss till apelsinernas ö. Men innan det så kommer det förstås hinnas komma ut en masse lektyr. Puss, ska ni göra något roligt i veckan?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.