Cykelkatten

Afterbike, afterglow

ida erngren tony carlsson

Ida Erngren (idag för Crescent Dare, fyra under helgens Giro Nortorf)
och Tony Carlsson (CX för VCK) som… scrollar igenom mobilflödet? under en av backarna from hell
under höstens Groopencross, pix Wiking

? Kul sak ett – Sveriges sandigaste crosstävling Groopencross är tillbaka så boka upp den 9 oktober ladies and gents! Förra året blev en sandig succé och vi lovar att det kommer att bli ännu succéigare i år, nu när vi har blivit lite äldre, lite klokare och förstås tagit till oss all feedback – både positiv och konstruktiv. Glöm inte att följa Groopencross-sidan på Facebook för de färskaste nyheterna om Västerås egen Zonhoven.

? Kul sak två – under cykelmässan så råkade jag efter lite Di2-n00bkrångel ändå kamma hem fredagens bästa tid uppför (den virtuella) Slottsbacken och vann därmed en startplats till Skandisloppet. Nu hade jag i och för sig tänkt att göra bort mig med stil under söndagens Skandis GP istället och då gäller det att vara fräsch men samtidigt – är väl ba att fika sig igenom Skandisloppet dagen innan? Lockar ju ändå, om vädret är fint och klungorna dragvilliga hehe.

? Kul sak tre – fick ett oväntat mail från Holländska ambassaden igår. I början blev jag orolig och tänkte på min senaste Amsterdam-resa med Larsa men såg sedan att det handlade om ett Dutch Cycling-seminarium som de gärna vill att jag ska komma till. Låter faktiskt lite skoj att dricka lemonad och lyssna på vettiga cykelexperter och kanske råka (bara råka) komma in på cyclocross som ju ändå är det bästa med hela Holland, förutom utelivet dårå. Hur som, skoj är det i alla fall med sådana initiativ.

Kul sak fyra – lönen är här!

…betalar räkningarna…

rewind

Kul sak fyra – det är nu nästan exakt bara en månad kvar till årets Mallis-cykelkollo! I år blir vi ett stort kalasgäng. Den här gången kommer jag att dela rum med baby Valle (som ni förresten kommer att se en hel del på sommarens landsvägstävlingar, så himla kul att min starke vän har börjat tävlingssatsa på allvar) och jag har börjat spåna på ett ömsom tufft ömsom tuffare träningsupplägg. Med tid och plats för starkt svart kaffe och honungspizza i magen så klart!

Puss nu tar vi helg.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.