Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Cykel

Snor, slöhet och romantik

Snor, slöhet och romantik

katjasrum

Hej. En liten uppdatering från sjukhussängen så att ni vet att jag ändå lever. Trots att jag för en gångs skull inte har halsfluss (konstaterat hos doktorn imorse) så är min hals paj och min kropp likaså. Idag är nog första gången sedan i söndags som jag kunnat titta på teve eller pilla på datorn utan att ögonen vattnas och jag blir yr. Det värsta är att jag knappt orkat läsa heller! Har ju ett helt gäng böcker att plöja igenom – inte minst de cykel- och historieböckerna som jag fått av mina underbara vänner – men det har liksom inte funkar mentalt. Det som däremot funkat mentalt är att ta hand om det yttre. Jag har skrubbat, jag har grönsåpat, jag har putsat, jag har tvättat och jag har plockat – både lya ciclistan och mig själv. Väldigt sakta, cirka en sak var fjärde timme ungefär, och väldigt slött, men det har gått! Till det har jag lyssnat på slöa beats och haft på mig min hemmaklänning och skära cykelsockor och ingenting annat alls faktiskt. Och idag när ögonen inte vattnas lika mycket har jag knaprat smärtstillande mot halsen och överdoserat romantik i serieform. Och bytt från rosa till vita cykelsockor. För hur annars bli frisk om man inte är sjuk med stil?

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.