Snack

Vi måste få ett lyckligare slut

Skärmavbild 2016-01-30 kl. 15.04.53

Hej folksis. Typ frisk, har kört Monark med Eva och Caj, lågkadenssexor och några andra wattpåhitt, jobbigt efter sjuk en hel vecka, fast nu vet jag vad nästa egoköp blir i alla fall, sedan ätit ouphkebab, grussladdat lite med passaten, sedan tittar på U23-reprisen, nu sminka sig framför vuxen-VM till Sveriges vackraste röst just nu. Har ju i all sjukedepp glömt att berätta att jag kör en liten födelsedagsfest ihop med Anna ikväll. In i dansdimman. Puss och vi hörs snart.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.