Cykelcross,  Katja älskar vintercykling,  Katja reser

Tre foton och en sjuk tjej.

På väg ut från Södertälje – hittar ni mig i klungan?

Ertappad med sponsor-Oatlys nya goa energihavredryck! <3

För cykelfilosofiskt samtal med Emil

Hej jag är förkyld. Frosscyklade till gymmet igår, bytte om men förstod direkt efter den korta uppvärmningen att nä, det är inte det att jag är trött, det är det att jag är krasslig som gör att det värker i hela kroppen. Fick säga hejdå till hantlarna och corebollarna och cykla hem och tröstlaga ugnskyckling istället. Idag är jag i Stockholm och klenjobbar, blir här hela kvällen och natten och vilar upp mig så kanske skiten är över när jag vaknar imorgon, brukar faktiskt bli så nuförtiden – sällan sjuk länge. Under tiden min blogghjärna är grötig kan ni njuta av tre Basemile Snowdown-kort tagna av bäste Hagen. Puss och vi hörs snart.

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.