Katja om kärlek

Moonage Daydream

daydream

Att vakna tidigt en leendeframkallande strålande vinterdag, lockas ut i salongen av ett gäng solkatter höga på morgonsol, köra sig trött till lätta melodier, äta frukost till populärvetenskapliga nyheter i senaste Spiegel och sedan väntar en hel äventyrsdag som aldrig tar slut och mina ögon är stora av förundran inför allt som väntar

inte idag

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.