Cykelkatten

Afterbike, afterglow

23728901990_250913e6dd_o

Prick såhär vackert var det idag.

Hej. Jag har överansträngda ögon och kan därför varken titta på en datorskärm, se teve, läsa eller ens vistas i solen längre än små korta snuttisstunder :( Det är så tråkigt! Jag saknar trötta ut er med mina långdragna inlägg ju. Vad överansträngningen beror på vet jag inte riktigt men jag har i alla fall fått en tid hos optikern imorgon så de får titta på mina ögon och kanske tipsa om andra linser eller någonting. Under tiden blundar jag så mycket jag kan helt enkelt. Tråkigt liv för en som annars läser något så fort tillfälle ges!

Innan ögonen börjar vattnas för mycket tänkte jag i alla fall berätta för er att snön har äntligen kommit till Västerås. Så idag kittade vi små CX Bandits upp oss i våra skönaste vinterkläder och begav oss ut på de snöklädda vägarna och icke-vägarna. Tanken var minst fyra timmar men mina ögon började bråka, ticksa och vattnas så fort jag kom ut. Stod ut i ett par timmar – vilket var helt hemskt, nästan elakt att inte njuta av vinternaturens skönhet! – men sa sedan hejdå och trampade hemåt med rödsprängda ögon och fortfarande pigga ben. Bortsett från ögoneländet var turen magisk. Eftersom vi inte pallat sätta på dubb än så var det tekniskt skoj, speciellt i skogen och på dem ställen där man liksom inte riktigt visste vad som dolde sig under snölagret. Alla borde testa känslan av när bakhjulet släpper men man behåller lugnet och snyggt rätar ut crossen (eller mtb eller vad man nu råkar köra) och blir lite säkrare och lite mindre vinglig för varje tramptag.

Jag har mycket att berätta – vi har ju inte hörts på ett tag. Men nu måste jag sluta skriva här innan ögonen dödar mig – men tycker ni tar och blir medlemmar i den nya facebookgruppen Vintercyklisterna. Som är till för alla som verkligen älskar vintercykling (eller kanske vill lära sig att älska den?) och vill snacka med likasinnade.

Puss och vi hörs och fin ny låt på er så hålls ni glada och lugna

eran snöängel (hehe)

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.