Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Allmänt om träningCykel

Pumping and running.

Pumping and running.

IMG_1310 IMG_1314

Älskar mina rehbandtights,
diskret men kännbar kompression.

Min cykellösa och härligt planlösa (nåja) offseasonträning fortsätter sörni! Igår körde jag åter armar, rygg och överkropp på gymmet. Ett något kortare men likt förbannat effektivt pass, känner träningsvärken annalkas. I år – först gången någonsin – tycker jag om gymmet! Vad har hänt egentligen, kan det bero på att jag känner mig starkare och pallar ta i mer, att jag har lärt mig maskinerna och övningarna bättre eller att jag gymmar med ett mål? Coach-Tony säger att jag kommer att lessna allt eftersom men jag hoppas verkligen att jag inte gör det… inte förrän i vår i alla fall.

Idag passade jag på att springa på lunchen. Det blev en klassisk längs-med-ån-kortis men alldeles lagom för mig som vill ha ben kvar till det förestående Helgmyset på lördag. Det ska bli spännande att crossa igen, får se hur jag lägger upp ansträngningsnivån. På kvällen håller ju vi crosstrion en tack-fest för alla våra Groopencross-eldsjälar så då vill man ju vara lite pigg också. Nu offseason (jag njuter fan av det ordet just nu) så kan man ju tillåta sig att anpassa träningen efter festen och inte tvärtom som under resten av året.

Ikväll ska jag kanske se James Bond. Kommer att anpassa snacksnivån därefter. Har ni sett den, är den bra?

Puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.