CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Mellan rundorna

I’m so human / mobilblogg

Hej. Dålig bloggare just nu, jag vet. Tog en helg de luxe och var antingen för upptagen eller för trött för att blogga. Hann inte ens ta några natursköna bilder, ett gott betyg i och för sig! Nu är jag i Stockholm. Vi är i leveransskedet i ett av mina stockholmsjobb och sitter i kilometerlånga möten där vi matas med lika mycket information som tveksamt nyttigt fika. Jag är också medveten om att jag min vana trogen bommat ett gäng kalenderluckor… Jag kommer dock att gottgöra er så gott jag kan redan imorgon lovar <3

Annars då?

Nä men alltså det är fint. Jag har ont i magen. Jag har lärt lillebror bugga tryckare. Jag känner mig något förslappad efter den ytterst festiva helgen men jag är fan värd lite förslappning. Cykellusten är enorm men jag tänker vara ståndaktig och fortsätta dissa cyklandet någon vecka till – men lördagens Helgmys (årets sista, kom kom!) som ett självklart undantag. Jag ser fram emot att sova på tåget hem (lycka till, hänt aldrig förut att jag somnar på ett tåg men nån gång måste vara den första?) så jag har lite ork kvar när jag ska gymma kroppochbål ikväll.

Jag vill sova.

Hörs sen folks, puss på er.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.