Cykelkatten

Afterbike, afterglow

22386414642_e5994d9a5f_k

Två jag tycker om.
Varav i alla fall en (den mindre lurviga)
verkar tycka om mig också.

Igår jobbade jag i Stockholm och åkte sedan över till päronen på Lidingö för lite snack och middag. När jag satt på tåget hem till Västerås hade jag med mig lillebrorsan på köpet. Båda såg det som en sistaminutenresa och alltså lite mer spännande än vanligt. Det värsta jag vet är folks som tar vardagen för en vardag, det är gäsp. Både Johnny boy och jag för en konstant kamp mot rutinerna* så jag ser fram emot en helg med vi får väl se vad som händer, bara vi äventyrar – sånt vi är bäst på! Idag jobbar vi (eller i alla fall jag, brorsan tränar på detektivfärdigheterna med hjälp av sin nya Detektivens handbok och Spy Kids på Netflix).

Men lite planer har vi nog allt gjort upp, för att ha nåt att se fram emot. Ikväll blir det kanske en mörk småläbbig terrängpromenad med ficklampan som enda hjälpmedel (poc för detektiverna!) och trainermontage, imorgon är Helgmyset dagens happening och söndagen anpassar vi efter vädret och humöret.

På tal om Helgmyset – hoppas se så många som möjligt i Groopen imorgon. Det speciella med morgondagens race är att vi för första gången kör banan motsols. Det kommer nog att kännas precis så mindfukkkt som det låter. Dessutom är jag ytterst nyfiken på hur det kommer att kännas att cykla nerför vår lilla zonhovenbacke. Något säger mig att fördel mtb gäller imorgon – eller? Nåväl vädergudarna lovar halvblött halvtaskigt läs crossigt väder imorgon så kom kom kom. Kanske tar med mig yamahabandaren (fet bas, lite vett) och spelar nån låt från den bästa listan:

Ni då – kommer ni och kör Helgmyset med oss eller gör ni nåt annat skoj i helgen?

* förutom de tre rutinerna som jag faktiskt gillar: träningsrutinen, chokladätarrutinen och bergsresa på våren-rutinen.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.