Cykelkatten

Afterbike, afterglow

CX och gravelKatja tävlar

Mot CX SM i Stockholm!

Mot CX SM i Stockholm!

IMG_0749

God morgon kära folks.

När ni läser detta sitter vi i bilen på väg mot Stora Skuggan, Norra Djurgården (ni märker hur noga jag är med adressen så att alla verkligen hittar dit) i Stockholm. Det är ju CX SM och även om jag inte känner mig jätteredo utan mest nervös så vet jag att peppen kommer på startlinjen. Min starttid är klockan 11.30 så kom och heja!

Och ni som inte kan men ändå vill ta den av festen (för fest lär det bli, CX SM är alltid en fest och det lovas ju milt väder och kanske lite sol till och med?) online så finns det en kalasmöjlighet i år. Ratta in på Sportway på era devices och se hela cykelcrosshelgen live. Ruggigt fiffigt och bra jobbat.

Nu är gröten och äggen uppätna, kaffet uppdrucket. Dags att lycra upp sig och måla på den vattenfasta SM-mascaran. Puss på er!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.