Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Så typiskt arrogant lillbloggare, bara skita i’t och dra på konferens. Men ute regnar det ändå och trombar järnet och min kropp behöver återhämta sig och vila upp sig inför helgens fjuttiga arton mil i Tre Berg-racets tävlingsklass. Så jag masserar benen efter gårdagens backintervaller – veckans sista tuffa pass, återstår bara rull på fredag och på lördag förmiddag – trycker i mig konferenskaka efter konferenskaka och mår mig.

Hörs imorgon. Hoppas ni gör nåt fint utav brittvädret ändå. Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

4 kommentarer

  1. Jag känner din härliga energi och skulle gärna vara med på någon av dina turer.
    Jag är en simpel åretruntpendlare, men håller absolut 30km /t som medel i åtminstone 2-3 mil.
    Har bara en hybrid, men sugen sedan länge på racer.
    Mitt problem är att jag inte kommer till skott, så lite draghjälp skulle göra susen. ?

    1. Haha “simpel åretruntpendlare” :P Mig lurar du inte – du är förmodligen stark som tusan och blir ännu starkare när du väl sätts på en racer! Tycker du passar på och köper en nu när det är höstrea och allt. Så ses vi ute på vägarna i vår! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.