Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Between the ridesLivsstil

Hemma.

Hemma.

2015-08-02 17.42.09

Hemma. I min lilla unkiskvart som jag nu dammsugit, våttorkat och gullat med hjälp av härligt frätande rengöringsmedel. Mina ständigt döende blommor. Lolanallen, utslagen i soffan. Böckerna. Havremjölken i kylskåpet. Varmvattnet i duschen. Tystnaden. Tystnaden bryts först när det är dags att smörja in kedjan på racern och trampa runt med handen tills det nästan är heltyst igen.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.