Cykelkatten

Afterbike, afterglow

Hej. Blir ett bildlöst inlägg eftersom jag bloggar på mobil fot men äsch, ni vet hur jag ser ut ändå. Hur som. Tänkte bara berätta om mina små veckoplaner här. Nu ska jag ju köra SM och jag vet att det kommer att bli skittufft eftersom jag inte riktigt är på topp formmässigt just nu. I lördags körde vi ju norbergsdistansen och visst, det gick fort och så men jag kände mig inte riktigt på topp (att jag på vägen hem fick släppa med fyra mil kvar och stanna och våndas pga. tarmvredsliknande symptom efter att ha tryckt i mig en lite för majjig räkmacka gjorde inte saken gladare men det har liksom inte nåt med formen att göra). Det finns liksom ingen riktig go i benen just nu. Trots att jag nu kört tre pass efter den dära viloveckan så lossnar det inte riktigt. Men gnälla hjälper inte så jag tänker förstås göra det bästa jag kan utav förutsättningarna jag har just nu. Jag tänker förstås göra mitt bästa – ge allt – under SM-helgen men jag tänker också se det som ett kanonerspass inför de kommande tävlingarna. Måste förresten erkänna en sak. Även om jag ser fram emot Tre Berg, Anundsloppet och de övriga landsvägstävlingarna jag hinner köra innan sommaren är slut så längtar jag nåt sjukt till crosscupen. Den där jäkliga, leriga, blöta, kalla, dråpliga körningen. Men det är långt kvar dit.

* Igår måndag cyklade jag inte. Istället stod jag och randonné-Nypan modeller för en superrolig pendlar-plåtning i Bicycling. Många skratt och märkliga poser, numret kommer ut i augusti och jag är säker på att det blir historiens mest sålda någonsin.

* Idag jobbar jag järnet och kör sedan partempointervaller med Eva. Om det inte regnar dvs. Regnar det så kör jag enkatjaintervaller på crossen i våran goa Hökåsen-Grop.

* Imorgon onsdag har vi i VCK klubbmöte vilket innebär morgoncykling för mig. Förväntar mig minst fyraochenhalvmil härdande motvind (vad annars) innan jag parkerar rumpan vid skrivbordet.

* På torsdag är det intervalldags igen.

* Helgen kommer att ägnas åt distans x 2. Helst snabbt. Nu finns det ingen mer tid för myspys. Första tävlingen är ju redan på torsdag, snart bara en vecka kvar.

Så nu vet ni mina cykelplaner. Nu ska jag jobba, hörs sen puss!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Nu fick jag kaffet i vrångstrupen….VSM startar på torsdag?!?! Har jag bokat boendet på fel dagar? Näe Katja VSM börjar på fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.