CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Between the ridesLivsstil

Fem irritationsmoment just nu.

Fem irritationsmoment just nu.

I-landsombudsmannen antecknar:

1. Folk som frågar om jag ska cykla/har cyklat Vättern Runt och sedan frågar mig om jag är en cyklist när jag säger Nej. 

Högst förolämpande.

Skärmklipp

2. Richie Portes förbenade motorhome. Seriöst, det måste finnas tillgång till underjordiska låsbara garage även i Australien. Låt krokodilerna ta hand om nyckeln.

2014-04-04 16.02.45

3. Det trasiga blixtlåset på min enda och bästa vindsjacka everforever. Ja, så fin är den att den förekommer på saker som fanvård-musmattor t ex.

Skärmklipp

4. Att jag missar två (okej, tre) fantastiska tävlingar pga. krocken med Dalsland Runt. Jag vet att man inte ska gråta över spilld mjölk och jag vet att jag kommer att älska Dalsland Runt som fanns det inget bättre cykellopp – men jag vet också att jag inte kommer att stå ut med att se alla bilderna och läsa allas resultaten från tävlingarna den helgen.

5. Det faktum att jag fortfarande, efter typ ett år, inte hittar de tre smycken jag inte riktigt kan leva utan. De försvann under SM-helgen. Vart vet jag inte. Min diamantiga ”förlovningsring med mig själv”, mitt egyptiska silverarmband samt dödsboringen farmor kirrat åt mig och som är lika blå som mina ögon. Det går sällan en dag utan att jag deppar över att smycken är borta och förbannar mig själv. Och fixar inte riktigt köpa nya dyra, blir ju som en otrohet typ. Vilket ju är ett irritationsmoment i sig.

Det var de momenten det. Vad irriterar ni er på just nu?

Puss.

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

2 kommentarer

  1. Ang blixtlås. Lyckades byta blixtlås på min klubbjacka. Bra kvällsprojekt men pillrigt att få igång sprättandet. Första kontakten med en symaskin på … 30 år? Jackan ökade 10% i värde efter det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.