CYKELKATTEN

Katjas blogg om cykel, liv och kärlek.

Cykel

Min passion i helgbilagan.

Min passion i helgbilagan.

Tja. Minns ni att jag träffade en journalist och en fotograf förra veckan? Det hela resulterade i en gigointervju i VLTs lördagsbilaga Latte. Tänkte att vi kunde kika på den eftersom jag vet att inte alla som läser bloggen bor i Västerås. Lite trivia för er som råkar vara intresserade.

tidn1

Först en actionbild och en rubrik som fångar min rastlösa bloggsjäl rätt så bra! Fanken va jag skakade när bilden togs, hade ju precis tempokört Västeråscykeln och var postloppssaltig och frussen.

tidn2

Sedan själva texten. Helena som intervjuade mig är så duktig. Man vet ju liksom aldrig vad journalisterna får med och inte med och om de verkligen förstår ens osammanhängande babbel och poängen men Helena förstod mig perfekt. Däremot är jag inte riktigt med på meningen ”fastän hon inte är en tävlingsmänniska”? Jag är för betyg från förskolan YO. Nä, skojar. Jag är för att alla ska vara med. Fram till spurten, alltså :D Och så det om besökare. 1000 och 1500 är alltså unika besökare. Sen är det ett gäng tusen till besök per dag. Folks som klickar runt. Just sayin. Inte alls viktigt egentligen eller hur men rätt ska vara rätt *underdogsyndromet*.

Sist men inte minst – lokala motionslopp, är grymt stolt över att fått med den. Är ju en vätternförnekare och slåss för att få folks sprida sina ekobananskal över hela landet istället för att gå helt crazy över ett enda motionslopp. Mera lokalcykling åt folket! /mvh, gräsrot kartfetischist etc.

tidn3

Till slut – vattenfast mascara och salty face i enorm upplösning samt ett rekocitat om kvintessensen i cykelsporten. Tillsammans har vi grymt trevligt. Vi är bäst. Mer cykel åt folket. Tack VLT för att ni upplåtit tre sidor åt min passion och mina holbrooks.

P.S. Det kommer att komma mera cykel i VLT framöver. Min starka klubbkompis Erica kommer att prata om sin speciella vätternsatsning i motion- och hälsodelen. Håll utkik!

Dela detta inlägg

Tävlings- och äventyrscyklist, ingenjör, kreatör, skribent och mamma. Hjärnan och hjärtat bakom CYKELKATTEN.CC - den värsta bästa bloggen om cykel, liv och kärlek sedan 2012. Gillar att cykla fort och snyggt på landsväg och i skog, cykelkultur, sina vänner och fantastisk musik. Och att få fler att finna och ta hand om sin inre cyklist. Tack för att du cyklar, läser och delar min passion.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.